18 Eylül 2012 Salı

Unlocked iPhone 5 Fiyatları Açıklandı

unlocked iphone 5 fiyatları
Dün paylaştığımız yazıda Amerika'daki 2 yıl kontratlı fiyatları açıklamıştık. Fakat bu fiyatlar simkilitli yani SIM locked iPhone 5 fiyatları idi. Bildiğiniz üzere yurtdışından sim kilitli cihaz aldığınızda ülkemizde yani Türkiye'de kullanamıyorsunuz. Apple dün gece sitesinde sim kilitsiz yani unlocked iPhone 5 fiyatlarını açıkladı.

Apple 'ın açıkladığı Amerika 'daki unlocked iPhone 5 fiyatları şu şekilde ;
  • 16 GB unlocked iPhone 5 = 649 $
  • 32 GB unlocked iPhone 5 = 749 $
  • 64 GB unlocked iPhone 5 = 849 $
Fiyatlar bu şekilde açıklandı fakat unlocked iPhone 5 'in satışına henüz başlanmadı. Peki unlocked iPhone 5 satışları ne zaman başlayacak? Geçen sene olduğu gibi bu sene de unlocked iPhone 5 satışları Ekim sonu veya Kasım ayında başlayacak.
Bu yüzden Amerika'dan iPhone 5 getirtmek veya almak isteyenlerin unlocked (sim kilitsiz) iPhone 5 almalarını tavsiye ederiz. Fakat şunu bilmenizde fayda var ; yurtdışından alınan iPhone'ların 1 yıllık uluslar arası garantisi ne yazık ki ülkemizde geçerli değil. Ayrıca yurtdışından getirilen iPhone 'ların ülkemizde 100 TL karşılığında pasaport kaydı (IMEI kaydı) yapılması gerekiyor.
Bu konuda sizlere tavsiyemiz en iyisi iPhone 5 'in ülkemizde satışa sunulmasını beklemek. Çünkü ülkemizden alınan iPhone'un 2 yıl garanti belgesi oluyor. iPhone 5 'in Türkiye 'ye gelmesi Aralık ayını bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder