21 Eylül 2012 Cuma

iPhone 5 Türkiye'de Satılmaya Başladı İşte Fiyatı!

iphone 5 türkiye satış fiyatı açıklandı
Amerika'da satışa sunulan iPhone 5 'in Türkiye'ye gelmesinin Aralık ayını bulacağını sanıyorduk fakat süpriz bir gelişmeyle iPhone 5 Türkiye'de satışa sunuldu. Biz de dahil olmak üzere hepsiburada.com online alışveriş sitesinde iPhone 5 ilanını görenler şaşkına döndü. İşte iPhone 5 Türkiye fiyatı ;

Online alışveriş sitesi hepsiburada.com 'un ilanında iPhone 5 'in 16 GB Siyah modelinin fiyatı 3.299 TL. Ürünün 05.10.2012 tarihinde stoklarda olacağı belirtilen ilanda şu an ön siparişler alınıyor. İlana buradan ulaşabilirsiniz.
iphone 5 hepsiburada
Şu an teknoloji severler tarafından oldukça yüksek bulunan fiyat bakalım diğer teknoloji marketlerinin ve online alışveriş sitelerinin iPhone 5 fiyatlarını açıklamasıyla düşücek mi? Bu fiyata bir de 100 TL pasaport kayıt ücreti eklenince fiyat 3.399 TL gibi bir fiyata yükseliyor.

iPhone 5 Nano-Sim Kart Sorunu Ne Olacak?

Biliyorsunuz ki iPhone 5 'in sim kart yuvası Nano Sim Kart 'a uygun olarak dizayn edildi ve şu an Türkiye 'de hiçbir Gsm operatörü Nano Sim Kart üretmiş değil. Bu yüzden iPhone 5 alanlar cihazı kullanamayacak. Eski nesil iPhone 'larda sim kart kesilerek Mikro Sim haline dönüştürülebiliyordu fakat bu sefer böyle bir durum söz konusu değil. En iyisi iPhone 5 almak için en azından Nano Sim 'in ülkemizde çıkmasını beklemek olacaktır.
iPhone 5 nano sim kart

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder